De mooiste geboortekaartjes bestel je hier!

Het geboortekaartje is voor veel mensen de eerste kennismaking met jullie kindje.
Dit wil je natuurlijk vieren met een mooi en uniek geboortekaartje.
 Onze collectie geboortekaartjes is met zorg en liefde samengesteld.  Zowel geboortekaartjes jongens,  geboortekaartjes meisjes, geboortekaartjes unisex als geboortekaartjes met goudfolie.
Bekijk hieronder de collectie en kies een geboortekaartje wat bij jullie past.

Toch liever 1 of meerdere kaartje eerst in het echt zien? Bestel dan hier je samples.


        


        

 

Waarom een geboortekaartje van Studio Hoeked?
Al enige tijd op zoek naar een passend geboortekaartje? En door de bomen het bos niet meer zien? Zo veel keuze en zo veel mogelijkheden. Ontwerpsystemen waar je steeds in vast loopt, al die verschillende papiersoorten waar je waarschijnlijk weinig van begrijpt, keuze uit 30 verschillende enveloppen.. er komt veel bij kijken en op de keuze stress zit je nou net niet te wachten..

Juist daarom bestel je je kaartjes bij Studio Hoeked. Want om het jullie makkelijk te maken heb ik al het papier voor jullie uitgekozen waarop het betreffende ontwerp gedrukt gaat worden, niet ieder ontwerp is namelijk mooi op ieder papiersoort, en dus heb ik gekeken welk ontwerp het beste uitkomt om welk papier.

30 verschillende kleuren enveloppen? Nee hoor, gewoon 1 soort, kraft! Is altijd mooi! En ook nog eens milieuvriendelijk. WIN, WIN! 

Ook kun je direct bijpassende sluitstickers bestellen. Handig!

Door het relatief kleine assortiment, en de papier en envelop keuze die ik al voor jullie heb gemaakt kun je dus op een makkelijke manier een volledig (geboortekaartje, enveloppen en sluitstickers) pakket bestellen zonder er al te veel tijd (en hoofdpijn) aan kwijt te zijn.
Nog niet helemaal overtuigd? Ieder kaartje is door mij geheel naar jullie wens aan te passen. Bijvoorbeeld toch liever een bepaald kaartje in een andere kleur of op ander papier? Alles kan, zonder extra kosten! 


Leuk om te weten: Bestel je bij mij je geboortekaartjes? Dan krijg je altijd een gepersonaliseerde geboorteposter cadeau voor jullie kindje. Je kunt kiezen uit de posters uit onze vaste collectie of een poster afgeleid van het geboortekaartje.

 

 

 

 

 

 
 

© 2016 - 2024 studio-hoeked.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel