Levering en bezorging van bestellingen
- Bestellingen worden iedere maandag en donderdag verzonden met PostNL. Mocht PostNL niet tijdig bezorgen, dan kan Studio Hoeked daar niet aansprakelijk voor worden gesteld.
- De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht, zie verzenden voor meer informatie. De bestellingen worden met PostNL verzonden, tenzij anders aangegeven.
- In geval van schade aan het pakket dien je zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Studio Hoeked. Graag eerst contact via de mail opnemen, voordat je je bestelling terug stuurt. De portokosten voor het terugsturen komen op naam van Studio Hoeked. Als je de schade opmerkt tijdens het afleveren door PostNL, doe je er verstandig aan het pakket niet aan te nemen en direct contact op te nemen met Studio Hoeked.

Garantie
Wij doen ons best om onze productie in perfecte staat aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling beschadigd gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.
Indien dit gebeurt raden wij u aan om dit kenbaar te maken door te mailen naar info@studio-hoeked.nl en ons te voorzien van de de volgende informatie:

- ordernummer
- reden van aanspraak op garantie
- foto van het product / zending waar het omgaa


Klacht
Het kan natuurlijk voorkomen dat een geleverd producht niet aan je verwachtingen voldoet. We raden je dan aan om contact met ons op te nemen via info@studio-hoeked.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Retour
- Je kunt een bestelling (of deel hiervan) binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren met uitzondering van de gepersonaliseerde posters
- Je mag je retour melden middels een email aan info@studio-hoeked.nl, hierna heb je nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren.
- Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
- Je kunt het pakket retourneren via een servicepunt van PostNL, DHL of DPD. Vergeet niet het pakket voldoende te frankeren. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Bij het versturen via de brievenbus is het risico voor de verzender.
- Zodra de retourzending is ontvangen zal je aankoopbedrag binnen een week op je rekening terug gestort worden.
- Gepersonaliseerde artikelen (gepersonaliseerde posters) kunnen helaas niet retour genomen worden, daar deze speciaal voor jouw gemaakt en/of gedrukt is.

Retouradres:
Studio Hoeked
Hoofdweg 112
9697 NP Blijham

Productafbeelding
De kleuren zoals deze op je beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk; het soort scherm, de instellingen en het omgevingslicht. Hierdoor is het dus mogelijk dat kleuren van een product iets kunnen afwijken van de kleuren op een beeldscherm.

Prijs
Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van typefouten en andere onjuistheden. Studio Hoeked behoudt zich het recht ten alle tijden haar prijzen aan te passen.

Disclaimer
Bezoekers/gebruikers van de site kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. De tekst of grafische voorstellingen van deze website mogen zonder schriftelijke toestemming van Studio Hoeked noch geheel, noch gedeeltelijk worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door druk, fotokopie, overtypen, fax, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, wat van toepassing is op de gehele of gedeeltelijke bewerking.

VOORWAARDEN D.I.Y.
- Studio Hoeked is niet verantwoordelijk voor het uiteindelijke print resultaat.
- Alle ontwerpen blijven ten alle tijden eigendom van Studio Hoeked.
- Het DIY drukbestand (PDF) mag niet worden doorverkocht.
- Het DIY drukbestand (PDF) mag niet aangeboden worden als je eigen ontwerp.
- Het DIY drukbestand (PDF) mag op geen enkele manier online gedeeld worden. Het eindresultaat mag je uiteraard wel delen. We zouden het erg tof vinden dit eindresultaat ook te mogen bewonderen. Je kunt de foto mailen naar info@studio-hoeked of ons taggen via instagram @studiohoeked, vinden wij leuk!

Acceptatie algemene voorwaarden
Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven vermelde voorwaarden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2024 studio-hoeked.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel