Hi! Ik ben Marlot

Het creatieve brein achter Studio Hoeked (wat een dikke vette knipoog is naar mijn achternaam "van den Hoek"). Studio Hoeked is een webwinkel waar je o.a. Geboortekaartjes, unieke gepersonaliseerde posters en kaarten kunt shoppen. Alles is door mijzelf met liefde gemaakt.

Naast webwinkel is Studio Hoeked ook een grafisch ontwerp studio en heb ik al veel (startende) ondernemers mogen helpen met de visuele uitstraling van hun bedrijf. Ook het vormgeven van magazines is iets wat ik naast het runnen van de webwinkel veelal doe. 

Ik ben opgeleid als grafisch vormgever aan het Media College te Amsterdam en heb mijn grafisch ontwerp propedeuse op zak van de KABK -Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten- in Den Haag. Ruim twee jaar geleden ben ik met mijn man en twee prachtige kinderen verhuist van Den Haag naar Blijham (Provincie Groningen) waar genoeg ruimte en rust is om onze/mijn creativiteit nog meer te ontplooien.

Studio Hoeked is ontstaan vanwegen het gemis aan stijlvolle gepersonaliseerde posters, de ontwerpen die ik kon vinden vond ik vaak te schreeuwerig of te kinderachtig. Ik vond dat dat ook anders kon en ben in dat gat gesprongen.
Mijn stijl is te omschrijven als stijlvol en less is more.


Vandaag de dag verkoop ik ook geboortekaartjes en is mijn kaartencollectie verkrijgbaar bij meer dan 70 verkooppunten in binnen en buitenland en daar ben ik best een beetje trots op! (bekijk alle verkooppunten hier).

Ik wens je veel plezier met het bezoeken van de shop en heb je vragen?
Bel (06 206 460 29) of mail (info@studio-hoeked.nl) mij gerust!

Lieve groetjes

 

© 2016 - 2024 studio-hoeked.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel