Retour 
- Je kunt een bestelling (of deel hiervan) binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren
 - Je mag je retour melden middels een email aan info@studio-hoeked.nl, hierna heb je nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren. 
-  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
- Je kunt het pakket retourneren via een servicepunt van PostNL, DHL of DPD. Vergeet niet het pakket voldoende te frankeren. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Bij het versturen via de brievenbus is het risico voor de verzender.
- Zodra de retourzending is ontvangen zal je aankoopbedrag binnen een week op je rekening terug gestort worden.
- Gepersonaliseerde artikelen (gepersonaliseerde posters) kunnen helaas niet retour genomen worden, daar deze speciaal voor jouw gemaakt en/of gedrukt is.

 

Retouradres:
Studio Hoeked
Hoofdweg 112
9697 NP Blijham

 

 

 

 

 

© 2016 - 2024 studio-hoeked.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel