Unieke geboortekaartjes op maat!
Verwachten jullie binnenkort een kindje en ben je op zoek naar iemand die voor jullie een uniek geboortekaartje kan ontwerpen die helemaal bij jullie past? Dan kan ik je helpen! Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.


Werkwijze
Eerst brengen we samen in kaart wat jullie wensen zijn. Zodra dit helder is ontvang je een offerte. Als de offerte akkoord is ga ik aan de slag met het ontwerpen van jullie unieke geboortekaartje. Je ontvangt van mij altijd meerdere ontwerpen om uit te kiezen. Na de ontwerp ronde komen de correctie rondes, aanpassingen kunnen doorgevoerd worden totdat jullie tevreden zijn.

Zodra het ontwerp akkoord is ontvang je hiervan een proefdruk, zo kun je goed de kleuren en de gekozen papiersoort beoordelen.

Zodra jullie kindje is geboren geven jullie mij de juiste gegevens door voor op het kaartje, deze krijgen jullie nogmaals te zien voordat deze naar de drukker gaat.

Altijd persoonlijk contact om samen tot een mooi resultaat te komen!

 

 Geboortekaartjes van Studio Hoeked worden altijd
 geleverd met een bijpassende geboorteposter. 

 

Offerte aanvragen

Wil je een offerte ontvangen voor een op maat gemaakt geboortekaartje? Neem dan gerust contact met mij op, dan bespeken we samen de mogelijkheden.

 

 

Onderstaande geboortekaartjes heb ik al met veel plezier mogen maken.

 

         

 

 

 

 

 

 

        

 

        

 

 

© 2016 - 2024 studio-hoeked.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel