per pagina
Sorteer op
    49 - 50 van 50 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Geboorteposters

Een geboorteposter is een geweldige manier om de geboorte van een kind te vieren en te herinneren. Met behulp van diverse personalisatie mogelijkheden kan de poster volledig worden aangepast aan de specifieke gegevens van het kind. Allereerst kan de naam van het kind prominent op de poster worden weergegeven, waardoor het een uniek en persoonlijk tintje krijgt. Daarnaast kunnen ook de geboortedatum, geboortetijd, het gewicht bij geboorte, de lengte bij geboorte en de geboorteplaats worden toegevoegd. De geboorteposters zijn er in verschillende ontwerpen, er is dus altijd wel een  poster die perfect past bij de smaak en voorkeuren van de ouders. Door het combineren van al deze elementen wordt de geboorteposter een uniek en betekenisvol item dat een leven lang gekoesterd kan worden.

 

Een orgineel en uniek geboortecadeau


Uniek en origineel: Een geboorteposter is een persoonlijk en origineel geboortecadeau dat niet snel vergeten zal worden.
Emotionele waarde: Een geboorteposter kan veel emotionele waarde hebben voor ouders, omdat het een blijvende herinnering is aan de geboorte van hun kind.
Decoratief element: Een geboorteposter met naam en geboortegegevens kan een prachtige toevoeging zijn aan de kinderkamer of de woonkamer, waardoor het ook een decoratief cadeau is.

De geboorteposters zijn er in verschillende ontwerpen. Zo hebben we geboortebloem postersSterrenbeeld posters, de "gewone" geboorteposters maar ook de familieposters kunnen een erg mooi geboortecadeau zijn. 

 

Unieke posters passend bij de trends van nu! 
Met liefde door jou uitgekozen en met liefde door mij ingepakt. Klaar om zo cadeau te geven.

 

​Een kraamcadeau waar je blij van wordt!
 

 

© 2016 - 2024 studio-hoeked.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel